Capatul Franghiei

In sfarsit reusesc sa`mi fac ordine in ganduri. Noaptea se apropie de sfarsit. Bineinteles, nu merge netul de vodafone pe tren, asa ca sunt nevoit sa folosesc un notepad, in loc de postarea efectiva. Cel putin pentru acum.Noaptea a trecut relativ usor. Am avut parte de o priveliste cel putin minunata, privind din cand in cand pe langa monitor. Nici macar The Mentalist nu poate sa`mi atraga atentia de pe ea. Stiu, nu este nimic. Dar macar mi`a adus un zambet pe buze. Dupa cele multe zile de nervi si tristete, era si cazul. Stiu ca nu o s`o mai vad niciodata, dar totusi zambetul ei si privirea ridicata din cartea din fata ei, din cand in cand, inspre mine si`au facut efectul. Asa ca, oricine ai fi, multumesc. Ai adus o raza de lumina in intunericul care ma inconjura de prea mult timp.

In alta sumara ordine de idei, incerc sa nu ma gandesc la ce s`a intamplat zilele trecute. Trec incet, incet peste. Ma gandesc la ce ma asteapta. Cel putin o saptamana de relaxare. Prieteni vechi, noi, dar ce conteaza mai mult, prieteni adevarati. M`am saturat de vorbe goale, de vorbe aruncate la nervi, de neadevaruri si de ascunderea faptelor in spatele ipocriziei. Nu ma mai dau cu capu` de pereti pentru nimeni.

[Later Edit] De ce i`ar fi fost rusine sa ma intrebe? A trebuit sa ma duc la ea s`o`ntreb daca nu vrea sa se intinda pe cele doua scaune goale din fata mea. Nu`s atat de intimidant. Ma fac pana si pe mine sa rad. Nu pot sa intimidez nici macar un copil, d`apoi o frumusete ca ea. Heh. Saraca fata, se vedea ca i`e somn si ca ar dormi. Acum o face. Astept ora 5 sa o trezesc. O sa ajungem acasa.

[Later later edit] O cheama Ana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: